MedWatch

Medicinkort dømt ude af hovedstaden pga. alvorlige fejl

Over hundrede patienter i Region Hovedstaden har fået en forkert dosis medicin på grund af en teknisk fejl i det Fælles Medicinkort, som den danske it-virksomhed Trifork ellers har høstet stor succes på.

Foto: Trifork

Det er anden gang inden for fire måneder, at det Fælles Medicinkort er skyld i bekymrende fejl. Region Hovedstaden har valgt at droppe det fælles medicinkort, efter at 123 patienter i Hovedstadsområdet har fået ordineret for meget medicin pga. en systemfejl, skriver regionen i en pressemeddelelse.

Det var en fejl i overførslen af data fra det Fælles Medicinkort til sygehusets eget medicinmodul, der har betydet, at patienterne har fået besked på at tage deres medicin hver dag i stedet for med andre, længere mellemrum.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier