MedWatch

Analytikere løfter kursmål på Coloplast efter regnskab

Coloplast har nået toppen, lød det fra flere analytikere op til regnskabet torsdag. Den spådom må de sluge igen, og nu hæver to storbanker kursmålet markant.

Foto: Jyllandsposten

Coloplast skuffede ikke analytikerne med sit regnskab for første kvartal torsdag, og leverede samtidig en ny vækstplan, der er faldet i god jord. Det får flere analytikere til at hæve deres kursmål på den allerede pænt performende aktie.

Deutsche Bank hæver sit kursmål fra 1007 kr. per aktie til 1228 kr., mens Credit Suisse hæver sit kursmål til 1225 kr. fra 1120 mio. kr.

"På trods af den store stigning og at aktien har outperformet markedet mener vi, at aktierne i Coloplast stadig kan levere en markant upside på den korte og mellemlange bane, skriver Deutsche Bank, der venter yderligere vækst og omkostningsreduceringer.

Credit Suisse fokuserer på, at regnskabet for regnskabsårets andet kvartal dæmpede bekymringer over, om 2012 skulle blive et dårligt år for selskabet.

Den 16. april spåede flere analytikere eller, at kursen der afspejlede en fair værdiansættelse af aktien.

Coloplast lukkede torsdag i rekordkursen 1032 kr. efter en stigning på 5,7 pct. på Q1-regnskabet.

Sydbank positivt overrasket over Coloplast 

Coloplast opjusterer forventninger til indtjening

Mere fra MedWatch

Novo Nordisk når aktiemilepæl

Novo Nordisk er nu er over 2000 mia. kr. værd på børsen. Selskabet har en ”imponerende evne til konstant at grave dybt i værktøjskassen,” lyder det fra aktiechef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier