MedWatch

ALK-Abelló har alle patienter i hus i stort fase-3-studie

ALK-Abelló er nu færdige med at rekruttere patienter til et fase-3-forsøg til en tablet, der skal bane vejen for et nyt erhvervseventyr for allergikoncernen.

ALK-Abelló har afsluttet patientrekrutteringen til fase 3-studierne med husstøvmidetabletten, Mitizax. Der er tale om to studier, Merit og Mitra, der undersøger tabletten i behandlingen af høfeber og astma.

"De to fase 3-studier er en del af det største udviklingsprogram i ALKs historie, og vi er meget stolte af, at rekrutteringen af patienter er forløbet godt. Mitizax har potentialet til at blive den første sygdomsmodificerende tabletbaserede vaccine til behandling af den mest almindelige årsag til allergi og allergisk astma i verden," siger forsknings- og udviklingsdirektør Henrik Jacobi.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier