MedWatch

Kapitalfond byder 6 mia for svenske Karo Pharma

Den svenske kapitalfond EQT har budt knap 6 mia. svenske kroner for det svenske helse- og medicinalselskab Karo Pharma, der for nylig købte 10 lægemidler af Leo Pharma. Aktien stiger med mere end 25 pct.

Foto: /ritzau/Thomas Borberg

Svenske Karo Pharma, der i marts købte ti lægemidler fra Leo Pharma for en samlet pris på 2 mia. kr., er på nippet til at blive solgt til den svenske kapitalfond EQT.

Fonden, der også står bag høreapparatselskabet Sivantos, som snart fusionerer med danske Widex, har således afgivet et tilbud om at købe samtlige aktier i Karo Pharma for 36,90 kr. per stk. svarende til cirka 5,97 mia. svenske kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier