MedWatch

Græsk prisreform har gjort ondt i Coloplast: "Vi forventer at have set det meste"

I to år har en prisreform i Grækenland presset væksten i Coloplasts hud- og sårplejedivision, men nu forventer topchef Lars Rasmussen, at det snart er slut med ubehagelige overraskelser fra den front. 

Coloplasts hud- og sårplejeforretnings omsætning faldt i årets første kvartal med 9 pct. i forhold til samme periode året før. Omsætningen var ellers steget 2 pct., hvis man havde trukket Grækenland ud af regnestykket. | Foto: Sarah Christine Nørgaard/Ritzau Scanpix

Siden årsregnskabet for 2015/16 har en græsk prisreform spøgt og hærget i finanserne hos Coloplast - specielt i selskabets hud- og sårplejeforretning.

Først lød det, at denne græske prisreform "trak fra" i sårplejeforretningens finanser, senere indregnede Coloplast tabt omsætning for 100 mio. kr. i sine årlige forventninger, og siden var reformen direkte årsag til, at hud- og sårplejedivisionens samlede omsætning faldt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Nye insulintilskud bekymrer Diabetesforeningen

Diabetesforeningen er utilfredse med Medicintilskudsnævnets indstilling til en revurdering af tilskud for diabetesmidler, som patientforeningen anser som en spareøvelse uden hensyntagen til patienterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier