MedWatch

Novo er gået i fase 2 med nyt hæmofili-håb

Novo Nordisk har sat gang i fase 2-forsøg for sit nye blødermiddel concizumab og mindsker dermed afstanden til Roche, der sidder på den største rival til Novos nuværende hæmofili-bestsellere.

Foto: Colourbox

Hos Novo Nordisk er man rykket ind i den næste fase for det nye blødermiddel concizumab. I regnskabet for den danske medicinalkoncerns tredje kvartal, som blev fremlagt onsdag morgen, meddeler selskabet således, at virksomheden har sat gang i fase 2-studier med midlet.

De to fase 2-studier blev sat i gang i august under navnene explorer 4 og explorer 5. Explorer 4 skal påvise at concizumab, en antistofbaseret behandling, er virksomt til at forebygge blødningsepisoder sammenlignet med akut behandling og forebyggelse af spontane blødninger hos mennesker med både hæmofili A- og B-inhibitorer. Explorer 5 skal vise, at Novos middel er virkningsfuldt til at forebygge blødninger hos personer med hæmofili A.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP anbefaler coronapille fra Pfizer

Pfizer har fået en positiv anbefaling fra CHMP, der anbefaler at tabletbehandlingen Paxlovid godkendes til behandling af covid-19. I Danmark er midlet dog allerede taget i brug.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier