MedWatch

Danske Novo-ejere klapper i: "Det må du tale med Göran Ando om"

Indtil videre tyder intet på, at de store, danske investorer melder sig i koret af utilfredse investorer, der har anlagt massesøgsmål mod Novo Nordisk. Ifølge advokat ender sådanne sager typisk i et forlig.

Foto: Novo Nordisk/PR

Ingen kommentarer, vi udtaler os ikke om verserende sager og vi følger sagen, men udtaler os af princip ikke om enkeltaktier.

En række store danske investorer samt Novo Nordisks største aktionær, pengetanken Novo A/S står ikke ligefrem i kø for offentlig at forholde sig til det massesøgsmål mod Novo Nordisk, som er blevet anlagt i USA af amerikanske advokatfirma Bernstein Litowitz Berger & Grossmann på vegne af den amerikanske pensionskasse Lehigh County Employees' Retirement System.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier