MedWatch

Novo-toppen sagsøges af pensionsfond

Den tidligere topchef for Novo Nordisk og selskabets nuværende finansdirektør bliver sagsøgt af en amerikansk pensionsfond, der retter to hårde anklager mod direktørerne (opdateret 9:13).

Foto: Niels Hougaard

Novo Nordisks ledelse står over for en række hårde anklager ved retsvæsnet i USA. Den tidligere topchef Lars Rebien Sørensen og den nuværende finansdirektør Jesper Brandgaard er således blevet sagsøgt af den amerikanske pensionsfond Lehigh County Employees’ Retirement System.

Pensionsfonden fra Pennsylvania hævder ifølge juramediet Law360, at den danske medicinalkoncerns ledelse dels har vildledt investorerne og dels har konspireret sammen med sine konkurrenter for at holde priserne på diabetesmidler kunstigt oppe.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier