MedWatch

Biotekopstartsfond satser på ny milliardfinansiering

Venturefonden Arch Venture Partners, der fokuserer på investeringer i opstartsvirksomheder inden for biotek, er i gang med at rejse en ny, milliardstor fond.

Opstartsvirksomheder inden for biotek kan muligvis snart se frem til endnu en kapitalindsprøjtning. I hvert fald i det amerikanske økosystem.

For ifølge FierceBiotech er Venturefonden Arch Venture Partners, der fokuserer på investeringer i netop opstartsvirksomheder inden for biotek, i færd med at rejse kapital til en ny fond.

Mere præcist viser dokumenter indsendt til de amerikanske børstilsynsmyndigheder, at man vil rejse 400 mio. dollars (2,65 mia. kr.) til dets Fund IX. Men det tal kan stige betragteligt. Arch rejste omkring 425 mio. dollars til dets Fund VIII for mindre end to år siden, efter oprindeligt at have satset på 250 mio. dollars.

Venturefolkene hos Arch har blandt andet tidligere investeret i Juno, hvor også Amazon-stifteren Jeff Bezos er investor, og Bluebird Bio, hvor danske Jan Leschlys søn, Nick Leschly er chef.

Novo klar med 750 mio til nye biotekfonde

Tidligere Biogen-direktør henter trecifret millionbeløb til nyt selskab

Trecifret millionbeløb til amerikansk diabetes-stamcellebehandling

DVCA: Øget investor-interesse for life science

Forsiden lige nu

Saniona starter studie med diabetestablet

Kombinationsbehandlingen tesomet fra det danske biotekselskab Saniona er blevet formuleret i én samlet tablet, hvilket skal gøre den mulige diabetesbehandling mere bekvem for patienterne, og man har nu startet et fase 1-studie med kandidaten i den nye formulering.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier