MedWatch

Novo-ansatte støtter amerikanske politikere

Hos Novo Nordisk støtter man ikke politikere økonomisk. Det gør til gengæld de amerikanske medarbejdere hos den danske diabetesgigant.

Foto: Colourbox

Hos Novo Nordisk støtter man hverken de amerikanske præsidentkandidater eller kandidater til Kongressen.

Men i følge Dagbladet Børsen er det en helt anden snak, når det kommer til diabetesvirksomhedens amerikanske medarbejdere. Her er der ifølge hjemmesiden Open Secrets samlet 356.000 dollars ind ved udgangen af januar, som er blevet brugt til både både demokrater og republikanere.

"Novo Nordisk støtter ikke politikere økonomisk, heller ikke kandidater til Kongressen," skriver Mike Rulis, kommunikationschef hos Novo Nordisk, i en mail til Børsen.

Forsiden lige nu

Ny lov skal lette amerikanernes adgang til høreapparater

En ny lov skal gøre det lettere for amerikanske borgere at få høreapparater via autoriserede audiologer i USA. Det mener to amerikanske senatorer, der netop har fremlagt lovforslaget, som kan give vand på møllen hos William Demants forretning i USA.

ALK-rivals bundlinje nærmer sig nul

Stallergenes Greer er ved at få rettet op på den negative udvikling, som virksomheden blev sendt ud i efter et produktionsstop i Frankrig i 2015 og 2016, og dermed er rivaliseringen med ALK i gang igen, men den kan blive udfordret af endnu et produktionsstop.

Novo Nordisks nye formand er valgt

Under Novo Nordisks generalforsamling har man sagt god for den nye bestyrelsesformand, Helge Lund, som skal afløse Göran Ando, der har siddet i bestyrelsen siden 2005

Næste uge kan byde på godt nyt for Tresiba i USA

Ifølge Handelsbanken kan Novo Nordisk i næste uge sikre sig yderligere fremdrift for Tresiba i USA, når den amerikanske lægemiddelstyrelse skal træffe en afgørelse om at opdatere indlægssedlen for midlet.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier