MedWatch

Teva forsøger at speede opkøbet af Allergan-division op

Israelske Teva forsøger at gennemført overtagelsen af Allergans generika-division hurtigere hos konkurrencemyndighederne ved at give en række indrømmelser til myndighederne allerede i denne uge.

Foto: Dan Balilty/AP/POLFOTO/arkiv

Teva presser på for at få gennemført den 40,5 mia. dollars store overtagelse af Allergans generika-division, som man meldte ud i sommer. Ifølge Bloomberg News vil Teva og Allergan nå en deadline torsdag midnat for at foreslå "afhjælpningsforanstaltninger" med sigte på at dæmpe eventuelle bekymringer EU's konkurrencemæssige bekymringer.

Hvis EU er tilfredse med forslagene, kan de godkende transaktionen uden en udvidet undersøgelse, der kan vare omkring 90 arbejdsdage. Selskaberne planlægger at lukke handlen i slutningen af marts.

Tilbage i slutningen af december skrev Reuters, at Teva ville frasælge aktiver for omkring 1 mia. dollars for at bane vejen for købet af Allergans generika-forretning, og det er altså denne vej man ser ud til at fortsætte ud ad.

Teva frasælger for at få grønt lys til opkøb

Nordea: Teva-opkøb afspejler ny tendens

Teva dropper ét milliardopkøb for at foretage et andet

Forsiden lige nu

William Demant lander rekordstor omsætning og indtjening

Høreapparatskoncernen William Demant Holding kommer ud af 2017 med tocifret omsætningsvækst og vækst på bundlinjen. Topproduktet Oticon Opn leverer fortsat, men også koncernens kirurgiske division har klaret sig flot. Selskabet indfrier forventningerne og venter et endnu bedre 2018.

Genmab-boss om Darzalex-prognose: Der er potentiale for en opjustering

Genmab overraskede markedet med en prognose for salget af blockbusteren Darzalex, som ligger et godt stykke over analytikernes forventninger. Topchef Jan van de Winkel kalder skudsmålet realistisk, men mener også, at der er mulighed for, at selskabets forventninger kan blive hævet senere på året.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier