MedWatch

Sanofi melder franske fyringer

Den franske medicinalkoncern Sanofi meddeler nu fagforeningerne i hjemlandet, at man er på vej til at nedlægge markant antal stillinger i de kommende år.

Foto: Colourbox

Franske Sanofi tager nu konsekvensen af, at den store medicinalkoncern ser et knapt så stærkt salg indenfor især diabetesdivisionen og har nu ifølge Bloomberg News meldt fyringer i hjemlandet.

Sanofi har således meddelt fagforeningerne, at man har planer om at skære 600 arbejdspladser i hjemlandet over tre år. De fleste af de 600 skulle kunne findes gennem frivillige fratrædelser og tidlig pension. Sanofi beskæftiger omkring 110.000 mennesker globalt, hvoraf en fjerdedel er i Frankrig - godt 27.000.

Udover de 600 stillinger så vil i alt 296 forsknings- og udviklingsstillinger, der ellers skulle besættes i Frankrig, blive elimineret.

Den nye topchef, Olivier Brandicourt, der overtog i april, havde allerede tidligere bebudet en trimning af selskabet, der er produktet af snesevis af opkøb.

Nedskæringer er tilsyneladende på programmet i Sanofi

Sanofi-topchef rusker op - lancerer helt ny strategi

Medie: Sanofi fyrer forskere

Sanofi skærer massivt ned i stillingerne

Forsiden lige nu

Danmarks største venturefond: Sådan investerer vi i life science

Novo Seeds kaster hvert år hundredevis af millioner efter lovende unge startups og iværksættere inden for life science. Men hvad skal der til for at komme i fondens søgelys, hvordan foregår samarbejdet, og hvad er kriterierne for succes? Partner i fonden, Stephan Christgau, løfter her en del af sløret.

Fonde bag Novo og Leo afviser kritik af fondsmodel

Lundbeckfondens formand tager fejl på en række punkter i sin kritik af fondsejede virksomheder som Novo Nordisk og Leo Pharma. Det siger formændene for fondene bag de to medicinalselskaber til Inside Business.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier