MedWatch

Første topchef ryger efter Shire-opkøb

Det står nu klart, at Baxaltas adm. direktør ikke bliver en del af Shire, efter at det irske selskabs opkøb af Baxalta er blevet en realitet.

Shire

Det tog kun én dag, efter at Shire havde offentliggjort opkøbet af amerikanske Baxalta, før den første store aktør måtte forlade scenen. For ifølge BioSpace siger Baxaltas topchef Ludwig Hantson farvel, så snart opkøbet er endelig faldet på plads.

Hantson har stået i spidsen for Baxalta i de seks måneder, der er gået, siden Baxalta blev spundet ud af Baxter. Før han blev adm. direktør for Baxalta, var Hantson præsident for Baxters biovidenskabelige division.

Mandag blev det offentliggjort, at de månedlange forhandlinger om Shires overtagelse af Baxter var kommet til ende med en knap 220 mia. kr. stor pris for Baxalta. Købet forventes gennemført i midten af 2016. Der er endnu ikke offentliggjort noget om nogen andre dispositioner i forhold til Baxaltas medarbejdere.

Shire har opkøbt Baxalta

Symphogen-aftale kan være del af Shire-kur

Shire nærmer sig gigantisk amerikansk opkøb

Shire-kontanter får Baxalta til forhandlingsbordet

Forsiden lige nu

Danmarks største venturefond: Sådan investerer vi i life science

Novo Seeds kaster hvert år hundredevis af millioner efter lovende unge startups og iværksættere inden for life science. Men hvad skal der til for at komme i fondens søgelys, hvordan foregår samarbejdet, og hvad er kriterierne for succes? Partner i fonden, Stephan Christgau, løfter her en del af sløret.

Fonde bag Novo og Leo afviser kritik af fondsmodel

Lundbeckfondens formand tager fejl på en række punkter i sin kritik af fondsejede virksomheder som Novo Nordisk og Leo Pharma. Det siger formændene for fondene bag de to medicinalselskaber til Inside Business.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier