MedWatch

Endo dropper impotenspartner

Det irske medicoselskab Endo sluttede 2015 med at droppe to samarbejdsaftaler. Blandt andet må et amerikansk selskab, der har udviklet et lægemiddel mod impotens, lede efter en ny partner.

To selskaber fik en noget tvivlsom nytårsgave af det irske medicoselskab Endo. Medicoselskabet valgte nemlig at droppe to kommercielle samarbejdsaftaler.

Det skriver BioSpace.

Blandt andet må amerikanske Vivus nu kigge sig om efter en anden partner for lægemidlet Stendra til behandling af erektil dysfunktion, hvor Endo indtil videre har haft de amerikanske salgsrettigheder. Aftalen mellem Endo og Vivus slutter den 30. juni i år.

Også canadiske Acerus Pharmaceuticals Corporation er blevet droppet af irerne. Acerus, der har udviklet lægemidlet Natesto til behandling af nedsat produktion af testosteron (hypogonadisme), havde en aftale med Endo, hvor sidstnævnte havde de kommercielle rettigheder i USA og Mexico. Denne aftale slutter også den 30. juni 2016.

Mere fra MedWatch

ALK skifter topchef i Nordamerika

ALK’s amerikanske topchef, Jorge Alderete, har sagt sin stilling op efter næsten 23 år i selskabet. Som afløser har allergikoncernen udpeget en mand fra egne rækker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier