MedWatch

Endo dropper impotenspartner

Det irske medicoselskab Endo sluttede 2015 med at droppe to samarbejdsaftaler. Blandt andet må et amerikansk selskab, der har udviklet et lægemiddel mod impotens, lede efter en ny partner.

To selskaber fik en noget tvivlsom nytårsgave af det irske medicoselskab Endo. Medicoselskabet valgte nemlig at droppe to kommercielle samarbejdsaftaler.

Det skriver BioSpace.

Blandt andet må amerikanske Vivus nu kigge sig om efter en anden partner for lægemidlet Stendra til behandling af erektil dysfunktion, hvor Endo indtil videre har haft de amerikanske salgsrettigheder. Aftalen mellem Endo og Vivus slutter den 30. juni i år.

Også canadiske Acerus Pharmaceuticals Corporation er blevet droppet af irerne. Acerus, der har udviklet lægemidlet Natesto til behandling af nedsat produktion af testosteron (hypogonadisme), havde en aftale med Endo, hvor sidstnævnte havde de kommercielle rettigheder i USA og Mexico. Denne aftale slutter også den 30. juni 2016.

Forsiden lige nu

Omstridt parallelimportør går konkurs

Parallelimportøren Europharma, der to gange i 2017 blev suspenderet af Lægemiddelstyrelsen, er gået konkurs. Selskabet har erkendt, at et varelager for 50 mio. kr. er usælgeligt.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier