MedWatch

Kontroversiel medicinalboss hopper ombord i forlist selskab

Et lille biotekselskab der for kun dage siden kunne rapportere, at de var ved at dreje nøglen om, har fået en foreløbig redning af den kontroversielle chef for Turing Pharma, Martin Shkreli.

Foto: Colourbox

Det lille og hårdt prøvede biotekselskab KaloBios, har fået hjælp fra uventet kant. Den kontroversielle og af mange ligefrem forhadte adm. direktør for Turing Pharmaceuticals, Martin Shkreli, har købt sig ind i selskabet, og redder derfor foreløbig selskabet fra at dreje nøglen om. Det skriver Biospace.

Forhadt medicinalboss er langt fra alene 

 

Det er ellers kun få dage siden, at KaloBios meldte ud, at det var i gang med at lukke forretningen ned. Det skyldtes blandt andet skuffende resultater fra tidligere studier havde kostet dem samarbejdet med Sanofi (selskabet har også arbejdet med Novartis). Virksomheden stod ellers for at skulle begynde studier med lægemidlet KB003, der en behandling mod myeloid leukæmi og som fik orphan drug status af FDS tidligere på året.

Skuffende resultater får biotekselskab til at lukke og slukke

Martin Shkreli har købt 1,2 mio. aktier i KaloBios og kontrollerer nu 39 pct. af selskabet, og mere end 50 pct. igennem sine partnere, der også har købt aktier i selskabet. KaloBios melder nu, at selskabet nu diskuterer KaloBios fremtidige retning med Shkreli, men også, at de er blevet tilbudt at fortsætte med at fortsætte selskabets operationer.

Mere fra MedWatch

CHMP blåstempler ni nye lægemidler i maj

Den europæiske lægemiddelkomite, CHMP, har på dets møde i maj indstillet ni nye lægemidler til godkendelse samt anbefalet, at seks midler kan tages i brug på nye måder. To midler afvist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier