MedWatch

Utraditionelt træk fra biotekmilliardærs selskab

Patrick Soon-Shiongs biotekselskab NantKwest, der formåede at sikre en milliardnotering i sommer, bruger nu nogle af disse midler i et for et tabsgivende biotekselskab ganske utraditionelt træk.

Foto: Colourbox

Normalt bruger børsnoterede biotekselskaber så mange af de midler, de har til rådighed, på deres forskning og udvikling for derigennem at øge deres markedsværdi, men amerikanske NantKwest har ifølge FierceBiotech valgt en lidt anderledes tilgang.

Selskabet, der er en del af biotekmilliardæren Patrick Soon-Shiongs koncern, og som i sommer formåede at gå på børsen med en 200 mio. dollars stor notering til følge, har nu valgt at bruge hele 50 mio. dollars på aktietilbagekøb. Målet er selv sagt at styrke kursen, som er faldet med næsten en tredjedel siden børsnoteringen, hvor selskabet blev værdisat til 2,5 mia. dollars.

NantKwests "vækstudsigter og langsigtede strategi afspejles ikke i selskabets nuværende aktiekurs," lød det således fra Patrick Soon-Shiong i en udtalelse.

De 50 mio. dollars skal sættes i den kontekst, at selskabet i tredje kvartal har brugt 3,9 mio. dollars på forskning og udvikling.

 Iværksætterlæge satser trecifret millionbeløb på biotekselskab

 Biotekmilliardær på rov hos Amgen

 Biotekmilliardærs immunonkologi-eventyr fortsætter

 Driftig biotekmilliardær i ny børssucces

 Biotekmilliardær på vej mod milliardnotering

 Biotekmilliardær rejser 100 mio. dollar til nyt eventyr 

Mere fra MedWatch

CHMP blåstempler ni nye lægemidler i maj

Den europæiske lægemiddelkomite, CHMP, har på dets møde i maj indstillet ni nye lægemidler til godkendelse samt anbefalet, at seks midler kan tages i brug på nye måder. To midler afvist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier