MedWatch

Delvist danskejet biotekselskab udskyder milliardnotering

Et britisk selskab, der har både Novo Ventures og Lundbeckfond Ventures som investorer, har udskydt en planlagt milliardnotering på børsen i London. Det er det andet biotekselskab på under to uger, der trækker stikket på en planlagt børsnotering.

Foto: /ritzau/AP/RICHARD DREW/Arkiv

Godt en måned efter at det britiske biotekselskab Acacia Pharma annoncerede, at de ville rejse 150 mio. britiske pund, hvilket svarer til 1,5 mia. danske kr., i en børsnotering på London Stock Exchange her i oktober, er planerne nu ændrede.

I følge FierceBiotech.com har Acacia, der er et af Novo Ventures og Lundbeckfond Ventures' porteføljeselskaber, valgt at udskyde børsnoteringen på grund af "volatilitet og usikkerhed på de globale aktiemarkeder".

"Vi vil fortsætte arbejdet med vores nuværende investorer for at eksekvere de vigtigste elementer i vores strategi," lyder det fra adm. direktør i Acacia, Julian Gilbert, i en meddelelse fra selskabet.

Tilbage i september lød det, at en del af pengene fra børsnoteringen skulle bruges til at bringe selskabets to hovedaktiver, APD421 til behandling af kvalme og opkast, som blandt andet kan opstå hos patienter i det efterfølgende døgn efter en operation, og APD403 mod kvalme og opkast efter kemoterapi, på markedet i USA.

Det er anden gang på under to uger, at et biotekselskab vælger at trække sig fra en planlagt børsnotering på børsen i London. Også Shield Therapeutics har for nu valgt at lægge en 110 mio. pund-notering på hylden.

 Delvist danskejet biotekselskab gør klar til milliardnotering 

 Novo-selskab fremlægger positive fase 3-data 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier