MedWatch

Novo-selskab fremlægger positive fase 3-data

Et amerikansk biotekselskab, som Novo Ventures og Lundbeckfond Ventures hver især ejer en del af, fremlægger positive fase 3-data for lægemiddelkandidat til behandling af kvalme og opkast i kølvandet på en operation.

Foto: Mikkel Berg Pedersen

Det amerikanske biotekselskab Acacia Pharma har netop fremlagt positive data for et fase 3-studie med lægemiddelkandidaten APD421 til behandling af kvalme og opkast, som blandt andet kan opstå hos patienter i det efterfølgende døgn efter en operation. Det oplyser det amerikanske biotekselskab i en meddelelse.

Ifølge meddelelsen viser data, at lægemiddelkandidaten har vist statistisk signifikans i forhold til placebo. Selskabet oplyser, at problemet med kvalme og opkast er stort, selvom der findes en række midler på markedet til behandling af den netop den bivirkning. Data viste ifølge Acacia Pharma, at den relative risiko for efterfølgende kvalme og opkast var 19,4 pct. lavere for de patienter, som havde fået APD421 sammenlignet med placebo.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier