MedWatch

Bavarian-chef: Bedste resultater hidtil

Bavarian Nordic melder om stærke data fra et fase 1-studie, der ser ud til at bekræfte selskabets prostatacancervaccines potentiale i kombination med et big pharma-lægemiddel. Aktien stiger markant.

Foto: Steen Wrem

Danske Bavarian Nordic meddeler tirsdag markedet, at selskabets lægemiddelkandidat Prostvac til behandling af prostatacancer nu viser særdeles lovende takter, når det kombineres med Bristol-Myers Squibbs lægemiddel Yervoy (ipilimumab).

"30 patienter med metastatisk kastrationsresistent prostatacancer (mCRPC) blev rekrutteret til et fase 1-kombinationsstudie på et tidspunkt, hvor docetaxel var den eneste godkendte behandling, som kunne øge overlevelsen. Den forventede mediane overlevelse i patientgruppen var 18,5 måneder. Patienterne blev behandlet med Prostvac og stigende doser ipilimumab. Den observerede mediane overlevelse var 31,3 måneder for alle grupper, mens gruppen der modtog 10 mg/kg havde en median overlevelse på 37,2 måneder. Desuden var ca. 20 pct. af patienterne fortsat i live efter 80 måneder," skriver virksomheden således i en selskabsmeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier