MedWatch

Dansk biotekselskab børsnoteres i USA

Inden finanskrisens indtog blev det danske biotekselskab Egalet nævnt som en oplagt børskandidat. Siden fulgte en krise og en større ledelsesrokering, men nu er selskabet klar til at rejse et stort trecifret millionbeløb på børsen i USA.

Foto: Colourbox

Det gik godt. Rigtig godt endda. Men pludselig kom finanskrisen, og det satte dybe spor hos det danske biotekselskab Egalet, der måtte fyre en stribe medarbejdere og samtidig skifte gevaldigt ud på ledelsesposterne. Nu er skuden dog vendt, og selskabet vil nu rejse 69 mio. dollar på børsen i USA, svarende til 376,6 mio. kr. Pengene skal hovedsageligt bruges til at finansiere videreudviklingen af selskabets pipeline.

Det fremgår af prospektet fra Egalet, som er sendt til de amerikanske myndigheder. Selvom en del af ledelsen sidder i USA, så har det dansk stiftede selskab fortsat sine forsknings- og udviklingsaktiviteter i Danmark.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 40

Zealand Pharma hentede den seneste uge 786 mio kr. gennem en rettet emission, mens biotekselskabet Biograil hev et partnerskab med den amerikanske gigant Eli Lilly i land. Og så blev der udskrevet folketingsvalg, som fik særligt ét spørgsmål til at fylde i vælgernes bevidsthed. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier