MedWatch

Patienter strømmer til privathospitaler

Privathospitalerne i Region Hovedstaden nyder godt af lige så stor en strøm patienter, som før regionen strammede reglerne.

Foto: Colourbox

Patienter fortsætter med at valfarte til privathospitalerne i hovedstaden på det offentliges regning. Det er stik imod forventningerne, eftersom kravene for at sende patienter på privathospitaler blev strammet gældende fra d. 1. januar 2013.

Regionen Hovestaden sender stadig mellem 1500 og 2000 patienter til privathospitalerne om måneden - et tal, der er på niveau med 2012, skriver Berlingske.

Før reglerne blev ændret, havde patienterne ret til at komme på privathospital på det offentliges regning, hvis ventetiden på de offentlige hospitaler oversteg en måned. Fra januar 2013 blev det ændret til, at den store gruppe af patienter, som lider af mindre alvorlige lidelser, godt kan vente to måneder.

 Stamcellefedt kan skabe skillevej for plastikkirurgien

 Formandskandidat foreslår advisory board 

 S-kandidat i Hovedstaden foreslår erhvervsudvalg 

 Afgørelse: Regionerne skal kompensere privathospitalerne 

Mere fra MedWatch

Genmab-partner trækker sig fra samarbejde

Abbvie ønsker ikke længere at udvikle en fælles kræftkandidat med Genmab, men biotekselskabet skal stadig betale royalites af et eventuelt fremtidigt salg ved kommercialisering.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier