MedWatch

Formandskandidat foreslår advisory board

Martin Geertsen vil etablere et advisory board med industri-repræsentanter - og så opfordrer han lægemiddelindustrien til at skrinlægge ydmygheden og komme mere i offensiven på især den politiske front.

Foto: Folketinget

Et advisory board bestående af politiske beslutningstagere og repræsentanter fra industrien kan være på vej i Region Hovedstaden.

Venstres spidskandidat til regionsvalget i år, medlem af Folketinget Martin Geertsen, sagde således i går på en konference, arrangeret af Lægemiddelindustriforeningen (Lif), på Christiansborg, at det første, som han vil gøre, hvis han bliver ny regionsformand er, at ”få intensiveret dialogen med lægemiddelindustrien. En dialog, der med formandskandidatens ord skal ske uden for mange rapporter og papirer om styrkepositioner, ”som man kan fodre grise med."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Lundbeck sætter ekstra skub i arbejdet med potentiel vækstmotor

Lundbeck skruer forud for en amerikansk ansøgning senere på året nu op for forberedelserne med brexpiprazol som behandling af vredesudbrud hos Alzheimers-patienter. Det sker, efter at midlet tidligere på sommeren har vist positive resultater i et fase 3-studie.

Læs alt om Lundbecks kvartalsregnskab

Lundbeck kommer ud af andet kvartal med en prangende økonomi, men et fejlet studie med Vyepti i Kina løber med opmærksomheden hos investorerne. Medicinalselskabet er endnu engang blevet sagsøgt i USA.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier