MedWatch

FDA ændrer indlægsseddel for Arzerra

De amerikanske sundheds-myndigheder, FDA, har valgt at tydeliggøre risikoen for reaktivering af Hepatitis B på indlægssedlerne for blandt andet Genmabs Arzerra. Selve indlægssedlen er dog forsat den samme.

Risikoen har hele tiden været nævnt, men nu har FDA valgt at tydeliggøre risikoen for reaktivering af Hepatitis B for både leukæmimedicinen Arzerra (ofatumumab), som Genmab har i samarbejde med GlaxoSmithKline, og Roches blockbuster MabThera/Rituxan. Det sker med en såkaldt "Boxed Warning."

Genmab noterer sig, at der ikke er ændret på selve teksten, men at informationerne blot er blevet gjort tydeligere. Samme melding kommer fra en analytiker, der heller ikke ser grund til hverken bekymring eller betydning for salgspotentialet..

Patienter med CLL har i forvejen et svækket immunsystem, og derfor er det ifølge Genmab selv vigtigt, at lægerne er opmærksomme på problemet.

Læs hele meddelelsen fra FDA her.

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier