MedWatch

FDA ændrer indlægsseddel for Arzerra

De amerikanske sundheds-myndigheder, FDA, har valgt at tydeliggøre risikoen for reaktivering af Hepatitis B på indlægssedlerne for blandt andet Genmabs Arzerra. Selve indlægssedlen er dog forsat den samme.

Risikoen har hele tiden været nævnt, men nu har FDA valgt at tydeliggøre risikoen for reaktivering af Hepatitis B for både leukæmimedicinen Arzerra (ofatumumab), som Genmab har i samarbejde med GlaxoSmithKline, og Roches blockbuster MabThera/Rituxan. Det sker med en såkaldt "Boxed Warning."

Genmab noterer sig, at der ikke er ændret på selve teksten, men at informationerne blot er blevet gjort tydeligere. Samme melding kommer fra en analytiker, der heller ikke ser grund til hverken bekymring eller betydning for salgspotentialet..

Patienter med CLL har i forvejen et svækket immunsystem, og derfor er det ifølge Genmab selv vigtigt, at lægerne er opmærksomme på problemet.

Læs hele meddelelsen fra FDA her.

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier