MedWatch

Genmab-topchef: Moralen er skyhøj

Jan van de Winkel, adm. direktør i antistofselskabet Genmab, er ovenud begejstret for selskabets seneste Breakthrough-status. Det vil betyde en masse for særligt lægernes vurdering af lægemidlet, lyder det.

Foto: Jan van de Winkel, PR

Inden for mindre end fem måneder har Genmab to gange fået tildelt den særdeles eftertragtede Breakthrough-status af de amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA. Glæden er da heller ikke til at tage fejl af, da MedWatch mandag formiddag fanger Jan van de Winkel på telefonen.

”Det er fantastiske nyheder. Det er bemærkelsesværdigt, at det sker så hurtigt efter vores første Breakthrough-status (lægemiddelkandidaten daratumumab fik samme status 1. maj 2013, red.). Det er meget sjældent, at et selskab har Breakthrough-status på to forskellige midler. Men det vigtigste er, at det her vil gøre det nemmere at udbrede Arzerra,” siger Jan van de Winkel i et interview med MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eli Lilly får forlomme til fedmehåb hos FDA

Med en fast track status får medicinalselskabet Eli Lilly sænket behandlingstiden for sin registreringsansøgning hos FDA af lægemiddelhåbet Tirzepatid til omtrent seks måneder fra de normale ca. 10 måneder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier