MedWatch

Topchefen: "Helt klart potentiale for ny opjustering"

Antistofselskabet Genmab opjusterede i dag forventningerne til både driftsresultatet og omsætningen for hele året. Men det bliver sandsynligvis ikke den sidste opjustering i år, lyder det fra topchefen.

Foto: Jan van de Winkel, PR

Det er en ovenud tilfreds Jan van de Winkel, adm. direktør i Genmab, som ser tilbage på et første halvår af 2013, der stort set kun har budt på positive nyheder. Men trods stærke data tidligere på året og kraftig toplinjevækst i både første og andet kvartal 2013 kan året sagtens nå at blive endnu bedre.

”Vi har haft kontakt med FDA, og det har betydet, at vi i samarbejde med Janssen nu har lagt en mere aggressiv udviklingsplan for daratumumab. Derfor er der stadig plads til yderligere forbedringer i løbet af året, og det er godt. Vi giver altid en realistisk guidance, men når der er fremskridt er det helt okay at give en ny guidance. Så længe jeg overrasker analytikere og andre interessenter på en positiv måde, så er jeg godt tilfreds,” siger Jan van de Winkel i et interview med MedWatch i kølvandet på kvartalsregnskabet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Lundbeck sætter ekstra skub i arbejdet med potentiel vækstmotor

Lundbeck skruer forud for en amerikansk ansøgning senere på året nu op for forberedelserne med brexpiprazol som behandling af vredesudbrud hos Alzheimers-patienter. Det sker, efter at midlet tidligere på sommeren har vist positive resultater i et fase 3-studie.

Læs alt om Lundbecks kvartalsregnskab

Lundbeck kommer ud af andet kvartal med en prangende økonomi, men et fejlet studie med Vyepti i Kina løber med opmærksomheden hos investorerne. Medicinalselskabet er endnu engang blevet sagsøgt i USA.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier