MedWatch

Genmab-optakt: Stilhed før stormen

Antistofselskabet Genmab fremlægger onsdag halvårsregnskab. Hverken top- eller bundlinje er der, hvor fokus bør være rettet. De store nyheder lurer rundt om hjørnet, lyder det fra Thomas Bowers, medicinalanalytiker i Danske Bank.

Der er stilhed før storm i Genmab, fordi selskabet snart står over for at præsentere en række interessante data, som forventes fremlagt i løbet af slutningen af året.

Her kommer der nye data for selskabets helt afgørende produkter, leukæmimedicinen Arzerra (ofatumumab), som man har med samarbejdspartneren GlaxoSmithKline (GSK) og Daratumumab, et antistof til behandling af knoglemarvskræft (myelomatose) med partneren Janssen Pharmaceuticals, der er en del af medicinalgiganten Johnson & Johnson.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

KU søger chef til nyt life science-program

Københavns Universitet har indledt jagten på den programdirektør, der skal stå i spidsen for innovationsprogrammet Spark Denmark, som Novo Nordisk Fonden forleden kastede 44 mio. kr. efter for at bringe flere akademiske projekter indenfor farma, medico, sundhedsteknologi og industriel biotek til markedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier