MedWatch

Stemcare på stamcellejagt over sundet

Stamcellebanken Stemcare træder nu ind på det svenske marked. Ekspansionen skal fordoble markedspotentialet, og Norge og Finland står som de næste lande i planen for markedserobring.

Foto: PR foto stemcare

Sverige skal sætte flere kunder i butikken for Nordens største private stamcelleselskab Stemcare. Der er ganske enkelt for få i Danmark til at kunne drive forretningen ordentligt, skriver dagbladet Børsen. 

"Historisk set har det at etablere denne type virksomhed i fuld skala på et lille hjemmemarked som Danmark måske i virkeligheden været forkert, fordi der ikke er kritisk masse nok. Nu er vi nået forbi den barriere, der gør, at vi kan komme ind i Svergie, og det giver en faktor to på markedspotentialet," siger Teddy Jacobsen, adm. direktør i investeringsselskabet C. C. Holding og bestyrelsesformand i Stemcare.

Aktiekapitalen blev i maj nulstillet i den private stamcellebank som en del af en aktie-emission på 17 mio. kr., der befæstede den tidligere såkaldte Riskær-fond som hovedaktionær i selskabet. Det skete efter, at Stemcare led under en negativ egenkapital. Læs mere her:  ’Riskær-fond’ overtager stamcellebank

 Tom pengekasse i stamcellefirma

 Direktør for privat stamcellebank går efter nøglerolle i national bank 

 Sundhedsminister overvejer offentlig stamcellebank 

 

Mere fra MedWatch

Genmab-partner trækker sig fra samarbejde

Abbvie ønsker ikke længere at udvikle en fælles kræftkandidat med Genmab, men biotekselskabet skal stadig betale royalites af et eventuelt fremtidigt salg ved kommercialisering.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier