MedWatch

Stemcare på stamcellejagt over sundet

Stamcellebanken Stemcare træder nu ind på det svenske marked. Ekspansionen skal fordoble markedspotentialet, og Norge og Finland står som de næste lande i planen for markedserobring.

Foto: PR foto stemcare

Sverige skal sætte flere kunder i butikken for Nordens største private stamcelleselskab Stemcare. Der er ganske enkelt for få i Danmark til at kunne drive forretningen ordentligt, skriver dagbladet Børsen. 

"Historisk set har det at etablere denne type virksomhed i fuld skala på et lille hjemmemarked som Danmark måske i virkeligheden været forkert, fordi der ikke er kritisk masse nok. Nu er vi nået forbi den barriere, der gør, at vi kan komme ind i Svergie, og det giver en faktor to på markedspotentialet," siger Teddy Jacobsen, adm. direktør i investeringsselskabet C. C. Holding og bestyrelsesformand i Stemcare.

Aktiekapitalen blev i maj nulstillet i den private stamcellebank som en del af en aktie-emission på 17 mio. kr., der befæstede den tidligere såkaldte Riskær-fond som hovedaktionær i selskabet. Det skete efter, at Stemcare led under en negativ egenkapital. Læs mere her:  ’Riskær-fond’ overtager stamcellebank

 Tom pengekasse i stamcellefirma

 Direktør for privat stamcellebank går efter nøglerolle i national bank 

 Sundhedsminister overvejer offentlig stamcellebank 

 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier