MedWatch

Lundbeck tjener godt på andre medicinalselskaber

Efter en omorganisering af hele produktions-opbygningen på globalt plan har Lundbeck ifølge koncerndirektør opbygget en trecifret millionforretning på at producere for andre selskaber.

Foto: Lundbeck/PR

Tilbage i 2005 gennemgik Lundbeck hele sit globale produktionsapparat for at vurdere, hvad man skulle beholde, og hvilke fabrikker man eksempelvis skulle slippe af med. Efterfølgende arbejdede selskabet i høj grad med LEAN-effektiviseringer, og kombinationen af de to ting førte bl.a. til, at Lundbecks produktion nu ikke længere kun arbejder for Lundbeck.

”Når vi nu har de her færdigheder og den her kapacitet, stillede vi os selv spørgsmålet om, vi så kunne producere noget for andre farmaceutiske virksomheder og tjene nogle penge,” forklarede Lars Bang, vicekoncerndirektør for produktion i Lundbeck, tirsdag på en konference om lægemiddelproduktion på Christiansborg.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier