MedWatch

Pensionskasse vild med udenlandsk life science

9 ud af PensionDanmarks 25 mest værdifulde investeringer i børsnoterede aktier er inden for life science. Af danske selskaber er det dog kun Novo Nordisk, som pensionskassen finder interessant nok til en større investering.

Foto: Johnson&Johnson/PR

Blandt PensionDanmarks største investeringer er bl.a. medicinalgiganter som Johnson & Johnson, Pfizer og Roche. Ifølge pensionskassens oversigt over investeringer i børsnoterede aktier topper den amerikanske gigant Johnson & Johnson. Værdien af pensionskassens investering er bogført til 243 mio. kr.

Men investeringen i Johnson & Johnson er langt fra den eneste. Pensionskassen har investeringer i stort set samtlige af verdens største life science-selskaber. De fem største investeringer udgør i alt en samlet værdi på mere end 1 mia. kr., hvor af investeringer i Johnson & Johnson, Pfizer og Roche udgør en stor del.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier