MedWatch

Analytiker: Flot Zealand-start i Tyskland, men…

Thomas Bowers fra Danske Markets hæfter sig ikke ved den minimale Zealand Pharma-omsætning i første halvår, men derimod på GLP-1-produktet Lyxumias solide lancering i Tyskland. Der er dog også malurt i bægeret.

Foto: Zealand Pharma/PR

En omsætning på 1 mio. kr. i løbet af årets første seks måneder lyder ikke umiddelbart af meget. Især ikke når Zealand Pharma i samme periode sidste år nåede op på 186,2 mio. kr. Men sådan er det nu engang i biotekverdenen, og Danske Markets’ senior-analytiker Thomas Bowers fokuserer da også mere på potentialet frem for det nuværende niveau.

”Det er meget små tal, men man skal også huske på, at lanceringen af Lyxumia først lige er kommet i gang, så der er ikke noget overraskende i, at de ligger, hvor de gør. Det er fremtidspotentialet, vi primært fokuserer på,” siger han til MedWatch og fortsætter:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier