MedWatch

Analytiker: Flot Zealand-start i Tyskland, men…

Thomas Bowers fra Danske Markets hæfter sig ikke ved den minimale Zealand Pharma-omsætning i første halvår, men derimod på GLP-1-produktet Lyxumias solide lancering i Tyskland. Der er dog også malurt i bægeret.

Foto: Zealand Pharma/PR

En omsætning på 1 mio. kr. i løbet af årets første seks måneder lyder ikke umiddelbart af meget. Især ikke når Zealand Pharma i samme periode sidste år nåede op på 186,2 mio. kr. Men sådan er det nu engang i biotekverdenen, og Danske Markets’ senior-analytiker Thomas Bowers fokuserer da også mere på potentialet frem for det nuværende niveau.

”Det er meget små tal, men man skal også huske på, at lanceringen af Lyxumia først lige er kommet i gang, så der er ikke noget overraskende i, at de ligger, hvor de gør. Det er fremtidspotentialet, vi primært fokuserer på,” siger han til MedWatch og fortsætter:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Nyt forsøg med risikodeling på vej

Både Dansk Erhverv og Lif glæder sig over, at endnu en forsøgsordning med risikodeling på lægemiddelområdet tegner sig i horisonten. Ordningen, der er på tegnebrættet, har dog plads til forbedringer, lyder det.

WSA fusionerer selvstændig forhandler ind i koncernen

Hørekoncernen WS Audiology har på papiret lukket forhandleren Coselgi for i stedet at indlemme den i WSA-koncernen. Det sker for at simplificere WSA-forretningen både juridisk og regnskabsmæssigt, lyder forklaringen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier