MedWatch

Zealand: Det er uden for vores kontrol

Første halvår har budt på en minimal omsætning og et trecifret millionunderskud. Direktøren understreger de stærke underliggende elementer i selskabet, men kan dog ikke på nuværende tidspunkt sige, om selskabet når et plus for helåret.

Foto: Zealand Pharma/PR

David Solomon er en tilfreds direktør. Hans selskab Zealand Pharma har ellers netop leveret et halvårsregnskab med et stort minus på bundlinjen og en markant lavere omsætning end sidste år.

”Men de grundlæggende elementer i Zealand er ekstremt stærke. Vi har en begyndende, tilbagevendende indtægt fra Sanofi, da Lyxumia nu sælger i Europa – i Tyskland har det allerede per 26. juli en markedsandel på omkring 11,5 pct. Det er fundamentet for huset,” siger han til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

KU søger chef til nyt life science-program

Københavns Universitet har indledt jagten på den programdirektør, der skal stå i spidsen for innovationsprogrammet Spark Denmark, som Novo Nordisk Fonden forleden kastede 44 mio. kr. efter for at bringe flere akademiske projekter indenfor farma, medico, sundhedsteknologi og industriel biotek til markedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier