MedWatch

Zealand indgår samarbejdsaftale med Lilly

Det danske biotekselskab Zealand Pharma føjer endnu en international medicinalgigant til listen over samarbejdspartnere - denne gang Eli Lilly.

Foto: Colourbox

Zealand Pharma har indgået en samarbejdsaftale med amerikanske Eli Lilly om forskning og udvikling af peptid-lægemidler, hvor fokussygdommene er type 2-diabetes og fedme på baggrund af en ny terapeutisk tilgang opfundet af Lilly.

"Strukturen og mulighederne i dette samarbejde er en virkeliggørelse af vores strategi om at anvende en partner-baserede tilgang i vores vedvarende bestræbelser på at flytte grænserne for design af nye peptid-lægemidler og at udvide deres anvendelse til gavn for patienter. Sigtet er at opbygge langsigtet værdi i vores forretning," siger David Solomon, adm. direktør i Zealand, i en fondsbørsmeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

KU søger chef til nyt life science-program

Københavns Universitet har indledt jagten på den programdirektør, der skal stå i spidsen for innovationsprogrammet Spark Denmark, som Novo Nordisk Fonden forleden kastede 44 mio. kr. efter for at bringe flere akademiske projekter indenfor farma, medico, sundhedsteknologi og industriel biotek til markedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier