MedWatch

Chemometec-aktionærer søger forsoning

Siden tidligere bestyrelsesformand i Chemometec, Stig Løkke Pedersen, blev kuppet i slutningen af juli, har den splittede aktionærkreds været tavs. I kulissen søger de nu forsoning.

Foto: Colourbox

Den 10. oktober 2013 er der ordinær generalforsamling, og fremtidens endelige bestyrelsessammensætning skal vedtages. Og Chemometecs nye bestyrelsesformand, Preben Kønig, forsøger nu at få den splittede aktionærkreds til at finde fælles fodslag om fremtidens bestyrelsessammensætning. Onsdag var der således arrangeret et møde mellem selskabets største aktionærer, erfarer MedWatch. Det er dog tilsyneladende ikke alle storaktionærer, der har været en del af mødet.

”Jeg har slet ikke været med til det møde, så jeg ved ikke noget om det. Men jeg skal mødes med de andre senere i dag til et briefingmøde (torsdag eftermiddag, red.), så det kan være, jeg ved mere dér. Men grundlæggende er der jo ikke noget, der har ændret sig. Som jeg har sagt hele vejen igennem forløbet, så er det vigtigste for selskabet, at den nye direktør får så optimale arbejdsvilkår som overhovedet muligt,” siger Stig Løkke Pedersen, tidligere bestyrelsesformand i Chemometec og nuværende større aktionær.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier