MedWatch

Ny formand vil sætte sit eget hold

Torsdag blev Stig Løkke Pedersen udsat for et aktionærkup, han blev afsat som bestyrelsesformand i Chemometec, og en ny bestyrelse blev indsat. Men den nye bestyrelsessammensætning er slet ikke endegyldig, fortæller den netop nyudnævnte bestyrelsesformand.

Både bestyrelsesformand Stig Løkke Pedersen og næstformand Thomas Hartwig blev i går afsat i Chemometec med stemmefordelingen 55 pct. for og 45 pct. imod af selskabets aktionærer. Ny bestyrelsesformand er Preben Kønig, der igennem mange år har siddet i bestyrelsen. Med sig ved sin side har han fået Michael Eising, Hans Peter Heldt-Hansen og Bruno Jensen. Alle tre personer, som ifølge Stig Løkke Pedersen ikke har en tung nok baggrund til at sidde i bestyrelsen for et børsnoteret selskab.

Det store spørgsmål er derfor nu, hvordan den nye bestyrelsesformand vil forsøge at samle de dybt splittede aktionærer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Novo Nordisk afsætter yderligere en milliard i fabriksbyggeri

Novo Nordisk udvider sidste års kæmpeinvestering på 17 mia. kr. med yderligere en mia. kr. til opførslen af endnu en fabrik i Kalundborg samt udvidelse af to nuværende produktionsanlæg. Omkring 420 nye stillinger ventes nu som samlet resultat.  

Evaxion sikrer sig mulighed for at rejse 100 mio dollar

Biotekselskabet Evaxion Biotech, der arbejder med udviklingen af vacciner og immunterapi baseret på kunstig intelligens, har sikret sig muligheden for at rejse 100 mio. dollar til finansieringen af selskabets drift i tider med uro på de finansielle markeder. Rettidig omhu, lyder det fra den adm. direktør.

Ny finansdirektør vil skabe forandring hos WSA

Høreapparatkoncernen WS Audiologys nye finansdirektør, Marianne Wiinholt, er den femte af slagsen siden fusionen i starten af 2019, og kun en måned inde i hendes ansættelse varsler hun store strukturelle ændringer. 

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier