MedWatch

Takedachef: Alle scenarier har været vendt

Nedlæggelsen af Takedas danske F&U-afdeling sker som led i en global strategi, og har ifølge den danske direktør intet at gøre med danske forhold.

Den japanske medicinalkæmpe Takeda meddeler onsdag, at man nedlægger op imod 190 forskerstillinger i Danmark. En nedlæggelse, der ifølge Takeda Pharma Danmarks adm. direktør Ghita Astrup skyldes en vurdering af selskabets globale strategi.

”Det har ikke noget med danske forhold for F&U at gøre. Det har ikke noget med niveauet af de danske lønninger at gøre. Vi lever på et globalt marked, og det er en global strategi, som man vurderer her, når man skal se på, hvor man kan skabe synergier, mere effektive processer, og hvordan organisationen skal struktureres optimalt,”  siger hun i et interview med MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier