MedWatch

I dag bliver Nycomed Danmark til...

Nycomed Danmark skifter i dag navn som følge af sidste års sammenlægning af to medicinalselskaber, der førte til dannelsen af verdens 12. største aktør på området.

Foto: Nycomed/PR

Fra og med i dag er der ikke længere noget, der hedder Nycomed Danmark. Som følge af japanske Takedas overtagelse af Nycomed tilbage i oktober 2011, vælger man nu fremover at køre de danske aktiviteter under navnet Takeda Pharma.

”Ved at lægge de to virksomheder sammen når Takeda Pharma sine mål om at bygge et stærkere lægemiddelfirma i Danmark og internationalt. Et firma, som stræber efter at møde og opfylde behovene blandt kunder, leverandører, samarbejdspartnere og patienter, ved at tilbyde et bredt udbud af produkter og lancere en række nye innovative behandlinger i de kommende år”, udtaler adm. direktør Ghita Astrup, Takeda Pharma, i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

KU søger chef til nyt life science-program

Københavns Universitet har indledt jagten på den programdirektør, der skal stå i spidsen for innovationsprogrammet Spark Denmark, som Novo Nordisk Fonden forleden kastede 44 mio. kr. efter for at bringe flere akademiske projekter indenfor farma, medico, sundhedsteknologi og industriel biotek til markedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier