MedWatch

Stort spænd mellem Bavarian-investorer og analytiker-korps

Stifter, større aktionær og bestyrelsesformand i Bavarian Nordic, Asger Aamund, har ret i, at investorerne lige nu ikke betaler for selskabets cancerdivision, lyder det fra investeringsbanken Carnegie. Flere storbanker værdisætter Bavarian Nordic væsentligt højere end markedet.

Foto: PR Bavarian

Aktiekursen i det danske biotekselskab Bavarian Nordic har på trods af de seneste måneders positive nyheder stort set ikke flyttet sig. Ifølge Asger Aamund hersker der for tiden en vis fjendtlighed mod aktien, hvilket underbygges af, at markedet ifølge Asger Aamund har nedskrevet værdien af selskabets cancerdivision til et stort 0. Medicinalanalytiker i investeringsbanken Carnegie, Carsten Lønborg Madsen, er enig i sidstnævnte betragtning.

”Hvis jeg kigger på min værdiansættelse af Bavarian Nordic, så er jeg enig i, at investorerne lige nu får cancerdivisionen gratis. Det ser ud til, at produktionen af Imvamune kører rigtigt godt lige pt og kommer til at betale det meste af Prostvac-udviklingen de kommende år, men man skal jo altid huske på, at når det handler om biologiske lægemidler, så kan selv små forsinkelser eller produktionsproblemer få store konsekvenser for et helt kvartals profitabilitet,” skriver Carsten Lønborg Madsen i en mail til MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eli Lilly får forlomme til fedmehåb hos FDA

Med en fast track status får medicinalselskabet Eli Lilly sænket behandlingstiden for sin registreringsansøgning hos FDA af lægemiddelhåbet Tirzepatid til omtrent seks måneder fra de normale ca. 10 måneder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier