MedWatch

Nordea freder Aamund-selskab

Trods positiv udvikling er Asger Aamunds private selskab A.J. Aamund endnu engang afhængig af, at Nordea holder hånden under investeringsselskabet, der fortsat har stor negativ egenkapital.

Foto: Nikolaj Svennevig / Jyllands-Posten

Den svenske storbank Nordea har endnu en gang valgt at stille finansieringsgaranti for Asger Aamunds private investeringsselskab A.J. Aamund, der er helt afhængig af kursudviklingen i Bavarian Nordic. En udvikling, der sikrer Asger Aamund et overskud for 2012 på 9,593 mio. kr. mod et underskud på 296,8 mio. kr. året før. Egenkapital er dog stadig negativ med 58 mio. kr.

”Selskabet har pr. 31. december 2012 en negativ egenkapital. Finansieringen af selskabet er herved afhængig af bankforbindelsens fortsatte finansieringstilsagn. Selskabet har opnået finansieringstilsagn fra selskabets bankforbindelse frem til udløbet af regnskabsåret 2013. Årsrapporten er på baggrund heraf aflagt af ledelsen under forudsætning af fortsat drift,” fremgår det af det netop offentliggjorte regnskab fra A.J. Aamund.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

KU søger chef til nyt life science-program

Københavns Universitet har indledt jagten på den programdirektør, der skal stå i spidsen for innovationsprogrammet Spark Denmark, som Novo Nordisk Fonden forleden kastede 44 mio. kr. efter for at bringe flere akademiske projekter indenfor farma, medico, sundhedsteknologi og industriel biotek til markedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier