MedWatch

Topotarget: Kun behov for lille medarbejderstab

Både F&U-omkostninger og administrations-omkostninger er faldet markant i biotekselskabet Topotarget. Det er dog langt fra udtryk for manglende tro på lægemiddelkandidaten Belinostat, lyder det fra direktøren.

Foto: PR foto/Topotarget

Underskuddet i Topotaget faldt betragteligt i årets første seks måneder stærkt drevet af lavere forsknings- og udviklingsomkostninger samt reduktion i medarbejderstaben. Det er et billede på, hvordan fremtiden kommer til at se ud for selskabet, fortæller topchef Anders Vadsholt i et interview med MedWatch.

”Det handler om den transformation, vi laver i øjeblikket. Nu sender vi jo en registreringsansøgning ind til FDA sammen med vores partner (Spectrum Pharmaceuticals, red.). Derefter går vi i gang med nye studier. Det er jo et meget modent selskab, der går videre med et næsten godkendt produkt i videreudvikling, så det er jo næsten ren produktudvikling, vi så laver. Så der er egentlig ikke behov for ekstremt mange mennesker, så det er egentlig en meget naturlig proces,” siger direktøren.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier