MedWatch

Bank hæver Lundbecks kursmål

Alm. Brand Markets har justeret sit kursmål for Lundbeck-aktien opad forud for selskabets halvårsregnskab onsdag.

Foto: Mik Eskestad/ Jyllands-Posten

I morgen fremlægger Lundbeck halvårsregnskab, og den anledning har Alm. Brand Markets brugt til at løfte selskabets kursmål til 145 kr. mod tidligere 130 kr. Det anbefales fortsat at købe aktien.

Forud for regnskabet anbefaler Alm. Brand Markets investorerne at holde nøje øje med toplinjevæksten, når de gennemgår Lundbecks tal. Og selv om Lundbecks resultater i 2014-15 trods toplinjevækst fortsat vil være under "markant pres", så ser Alm. Brand Markets stor værdi i selskabets pipeline.

"Med offentliggørelsen af en Alzheimer-partner (Otsuka) er den største2013-kurstrigger ude af aktien. Vi ser dog fortsat flere væsentlige nyheder på et års sigt. Brintellix bivirkningsdata samt USA-godkendelse er de to væsentligste. Eventuelt første fase III-headline-data på OPC 37412 (Brexpiprazole)," skriver Lundbeck-analytiker Michael Friis Jørgensen fra Alm. Brand Markets i en analyse.

Han venter ingen justering af Lundbecks forventninger og mener, at det væsentligste element i de fremadrettede meldinger er, hvornår og hvor hårdt salget af Ebixa rammes af generisk konkurrence på markedet.

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier