Bank hæver Lundbecks kursmål

Alm. Brand Markets har justeret sit kursmål for Lundbeck-aktien opad forud for selskabets halvårsregnskab onsdag.
Foto: Mik Eskestad/ Jyllands-Posten
Foto: Mik Eskestad/ Jyllands-Posten
RITZAU FINANS

I morgen fremlægger Lundbeck halvårsregnskab, og den anledning har Alm. Brand Markets brugt til at løfte selskabets kursmål til 145 kr. mod tidligere 130 kr. Det anbefales fortsat at købe aktien.

Forud for regnskabet anbefaler Alm. Brand Markets investorerne at holde nøje øje med toplinjevæksten, når de gennemgår Lundbecks tal. Og selv om Lundbecks resultater i 2014-15 trods toplinjevækst fortsat vil være under "markant pres", så ser Alm. Brand Markets stor værdi i selskabets pipeline.

"Med offentliggørelsen af en Alzheimer-partner (Otsuka) er den største2013-kurstrigger ude af aktien. Vi ser dog fortsat flere væsentlige nyheder på et års sigt. Brintellix bivirkningsdata samt USA-godkendelse er de to væsentligste. Eventuelt første fase III-headline-data på OPC 37412 (Brexpiprazole)," skriver Lundbeck-analytiker Michael Friis Jørgensen fra Alm. Brand Markets i en analyse.

Han venter ingen justering af Lundbecks forventninger og mener, at det væsentligste element i de fremadrettede meldinger er, hvornår og hvor hårdt salget af Ebixa rammes af generisk konkurrence på markedet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også