MedWatch

Roche får hudkræftmedicin godkendt i EU

Schweiziske Roche har opnået betinget godkendelse af et lægemiddel mod en livstruende og potentielt debiliterende form for hudkræft.

Foto: Colourbox

Den schweiziske medicinalkoncern Roche har fået godkendt lægemidlet Erivedge i EU til behandling af såkaldt bassocellulært karcinom (BCC) – en livstruende og potentielt debiliterende form for hudkræft. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Nærmere bestemt er lægemidlet, som er i pilleform og skal tages en gang om dagen, blevet godkendt til behandling af voksne patienter, hvor sygdommen har spredt sig lokalt til det omkringliggende væv eller til andre dele af kroppen, kaldet metastatisk BCC, så de ikke kan behandles vha. kirurgi eller strålebehandling.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier