MedWatch

J&J ansøger om godkendelse af blodkræftmiddel

Medicinalgiganten Johnson & Johnson har indleveret en registrerings-ansøgning til FDA for et eksperimentelt lægemiddel til behandling af blodkræft. Lægemidlet kan blive det første af sin slags, og samtidig et af de første, der kan opnå fremskyndet godkendelse vha. myndighedernes specielle breakthrough-status.

Foto: Colourbox

Amerikanske Johnson & Johnsons afdeling for udvikling af ny medicin, Janssen Pharmaceuticals, har netop indleveret en såkaldt New Drug Application til de lægemiddelmyndighederne i USA, FDA, for kandidaten ibrutinib. Det fremgår af en pressemeddelelse fra koncernen.

Janssen vil have kræftlægemidlet godkendt mod to forskellige indikationer, nemlig kronisk lymfatisk leukæmi (CLL)/ småcellet lymfocytært lymfom (SLL) og mantle celle lymfom (MCL), i begge tilfælde til patienter, som tidligere har modtaget anden behandling.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier