MedWatch

Medvind for medicinalkæmpe

Et af verdens største medicinalselskabers danske datterselskab kommer ud af 2012 med en resultatfremgang, der er større end ventet og vender dermed stort underskud til tocifret millionoverskud.

Foto: colourbox

Efter et skuffende 2011 er MSD Danmark, det danske datterselskab af den amerikanske gigant Merck & Co., for alvor kommet tilbage på sporet. Bundlinjen er forbedret med næsten 45,5 mio. kr. og viser et overskud på 23,64 mio. kr. efter skat mod et underskud på 21,86 mio. kr. efter skat året før.

”2013 var et rigtig godt år for MSD Danmark. Salget steg med 23 pct. i forhold til 2011, og MSD Danmark var blandt de medicinalvirksomheder i Danmark, som havde den bedste vækst i 2012. Resultatet var bedre end forventet, og ledelsen betragter resultatet som meget tilfredsstillende,” skriver ledelsen i årsrapporten.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier