MedWatch

Medvind for medicinalkæmpe

Et af verdens største medicinalselskabers danske datterselskab kommer ud af 2012 med en resultatfremgang, der er større end ventet og vender dermed stort underskud til tocifret millionoverskud.

Foto: colourbox

Efter et skuffende 2011 er MSD Danmark, det danske datterselskab af den amerikanske gigant Merck & Co., for alvor kommet tilbage på sporet. Bundlinjen er forbedret med næsten 45,5 mio. kr. og viser et overskud på 23,64 mio. kr. efter skat mod et underskud på 21,86 mio. kr. efter skat året før.

”2013 var et rigtig godt år for MSD Danmark. Salget steg med 23 pct. i forhold til 2011, og MSD Danmark var blandt de medicinalvirksomheder i Danmark, som havde den bedste vækst i 2012. Resultatet var bedre end forventet, og ledelsen betragter resultatet som meget tilfredsstillende,” skriver ledelsen i årsrapporten.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bavarian Nordic har fundet en amerikansk produktionspartner

Den amerikanske regering har allerede købt millioner af doser af Bavarian Nordics vaccine mod abekobber, og for at kunne honorere forventeligt mange flere ordrer fra den kant, har det det danske selskab fundet og allieret sig med en amerikansk produktionspartner, ligesom man er på udkig efter kontraktproducenter i resten af verden også.

GN vil søge om tilladelse til at sælge flagskib som otc-produkt

Dagen efter, at FDA, de amerikanske sundhedsmyndigheder, meldte sig klar med de endelige retningslinjer for salg af høreapparater i håndkøb, går GN Hearing nu i offensiven ved som det hidtil eneste danske selskab at ville søge om registrering af et af sine flagskibsprodukter - høreapparatet Jabra Enhance Plus som otc-produkt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier