MedWatch

Overlægens skyggekonto

Forskning: Han var førende overlæge, efterspurgt foredragsholder, flittig forsker og skribent i anerkendte, internationale lægevidenskabelige tidsskrifter. Nu er han politianmeldt for bedrageri og hjemsendt fra sit arbejde på Rigshospitalet. Imens frygter hans omgivelser, at han har bragt dansk forskning i miskredit.

Peer Grande, overlæge på Rigshospitalets Hjertecenter, modtog i februar 2011 et brev, som han havde grund til at glæde sig over.

I brevet fra MSD, en af verdens største medicinalvirksomheder, kunne han læse, at han »i den kommende uge« ville modtage 169.871,40 kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier