MedWatch

Overlægens skyggekonto

Forskning: Han var førende overlæge, efterspurgt foredragsholder, flittig forsker og skribent i anerkendte, internationale lægevidenskabelige tidsskrifter. Nu er han politianmeldt for bedrageri og hjemsendt fra sit arbejde på Rigshospitalet. Imens frygter hans omgivelser, at han har bragt dansk forskning i miskredit.

Peer Grande, overlæge på Rigshospitalets Hjertecenter, modtog i februar 2011 et brev, som han havde grund til at glæde sig over.

I brevet fra MSD, en af verdens største medicinalvirksomheder, kunne han læse, at han »i den kommende uge« ville modtage 169.871,40 kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bavarian Nordic har fundet en amerikansk produktionspartner

Den amerikanske regering har allerede købt millioner af doser af Bavarian Nordics vaccine mod abekobber, og for at kunne honorere forventeligt mange flere ordrer fra den kant, har det det danske selskab fundet og allieret sig med en amerikansk produktionspartner, ligesom man er på udkig efter kontraktproducenter i resten af verden også.

GN vil søge om tilladelse til at sælge flagskib som otc-produkt

Dagen efter, at FDA, de amerikanske sundhedsmyndigheder, meldte sig klar med de endelige retningslinjer for salg af høreapparater i håndkøb, går GN Hearing nu i offensiven ved som det hidtil eneste danske selskab at ville søge om registrering af et af sine flagskibsprodukter - høreapparatet Jabra Enhance Plus som otc-produkt.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier