MedWatch

Leo Pharma opnår fransk milepæl

Danske Leo Pharma har fået godkendt en udvidet indikation til et af selskabets største produkter af de franske sundhedsmyndigheder. Samtidig forventer selskabet, at øvrige markeder følger trop i kølvandet på kommende studier.

Innohep har i mange år været en hovedhjørnesten i Leo Pharmas produktportefølje og har haft en sådan størrelse, at selv om Leo Pharma har valgt hudsygdomme som sit hovedområde, så har selskabet ifølge dets koncerndirektør for globalt salg og marketing, Lars Olsen, en meget stor forretning på antikoagulans-området, som Innohep hører ind under.

Leo Pharma har gennem mange år solgt injektionspræparatet Innohep til hhv. profylakse af blodpropper og til behandling af blodpropper i benene og i lungerne, men med en ny godkendelse i Frankrig kan markedspotentialet blive udvidet betragteligt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

KU søger chef til nyt life science-program

Københavns Universitet har indledt jagten på den programdirektør, der skal stå i spidsen for innovationsprogrammet Spark Denmark, som Novo Nordisk Fonden forleden kastede 44 mio. kr. efter for at bringe flere akademiske projekter indenfor farma, medico, sundhedsteknologi og industriel biotek til markedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier