MedWatch

Matas stiger 6 pct. fra åbningen

Der er også noget til nye aktionærer, hedder det fra Matas-formand.

Foto: Carsten Ingemann/Jyllands-Posten

Matas lægger godt fra land på sin første dag som børsnoteret selskab. Efter at selskabet fredag morgen kunne melde alt udsolgt af de udbudte aktier, som blev afregnet til 115 kr. stykket, stiger aktien fra åbningen på Københavns fondsbørs, Nasdaq OMX Copenhagen, med 6 pct. til åbningskursen 122 kr.

Under børsintroduktionen blev aktierne udbudt i kursintervallet 110-120 kr., og ifølge selskabets bestyrelsesformand Lars Frederiksen kunne selskabet faktisk godt have afregnet aktierne til toppunktet på de 120 kr. - men valgte altså 115 kr. Med noteringen kan selskabet byde velkommen til 12.000 nye aktionærer.

"Det blev en flot bog, hvor der har været overtegnet i hele prisintervallet helt op til kurs 120. Det er et tegn på ejernes positive tilgang ikke at lægge  helt op i spidsen, men på et niveau, hvor der også er noget til nye aktionærer, "siger Lars Frederiksen til Børsen.

Analytiker: Matas-aktien vil stige fra børsåbningen 

Mere fra MedWatch

Eli Lilly får forlomme til fedmehåb hos FDA

Med en fast track status får medicinalselskabet Eli Lilly sænket behandlingstiden for sin registreringsansøgning hos FDA af lægemiddelhåbet Tirzepatid til omtrent seks måneder fra de normale ca. 10 måneder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier