MedWatch

Bioporto-emission med provenu op til 70,7 mio.

BioPorto planlægger, at den kommende aktieemission kan komme til at omfatte 70,7 mio. aktier, der planlægges udstedt til 1 kr. per aktie.

Foto: Bioporto/PR

Bioporto har tidligere varslet planer om en aktieemission og oplyser onsdag, at det forventer at træffe endelig beslutning herom samt at offentliggøre prospekt medio august 2013.

"Bestyrelsen forventer, at emission vil omfatte op til 70,7 mio. aktier á nominelt 1,00 kr. til tegningskurs 1,00 kr., idet aktionærerne således vil have fortegningsret til de nye aktier i forholdet 2:3 (svarende til, at 2 eksisterende aktier giver ret til tegning af 3 nye aktier)," skriver selskabet i en meddelelse.

Selskabet forventer fortsat en mindstegrænse for emissionen på 40 mio. kr., hvilket indebærer, at selskabet vil kunne opnå et bruttoprovenu på mellem 40 mio. kr. og 70,7 kr. mio., såfremt emissionen gennemføres.

Markante kursfald i life science 

BioPorto lancerer test til aber

BioPortos patentsag udskydes

Bioporto sikrer finansiering og planlægger emission 

Mere fra MedWatch

CHMP anbefaler coronapille fra Pfizer

Pfizer har fået en positiv anbefaling fra CHMP, der anbefaler at tabletbehandlingen Paxlovid godkendes til behandling af covid-19. I Danmark er midlet dog allerede taget i brug.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier