MedWatch

Bioporto-emission med provenu op til 70,7 mio.

BioPorto planlægger, at den kommende aktieemission kan komme til at omfatte 70,7 mio. aktier, der planlægges udstedt til 1 kr. per aktie.

Foto: Bioporto/PR

Bioporto har tidligere varslet planer om en aktieemission og oplyser onsdag, at det forventer at træffe endelig beslutning herom samt at offentliggøre prospekt medio august 2013.

"Bestyrelsen forventer, at emission vil omfatte op til 70,7 mio. aktier á nominelt 1,00 kr. til tegningskurs 1,00 kr., idet aktionærerne således vil have fortegningsret til de nye aktier i forholdet 2:3 (svarende til, at 2 eksisterende aktier giver ret til tegning af 3 nye aktier)," skriver selskabet i en meddelelse.

Selskabet forventer fortsat en mindstegrænse for emissionen på 40 mio. kr., hvilket indebærer, at selskabet vil kunne opnå et bruttoprovenu på mellem 40 mio. kr. og 70,7 kr. mio., såfremt emissionen gennemføres.

Markante kursfald i life science 

BioPorto lancerer test til aber

BioPortos patentsag udskydes

Bioporto sikrer finansiering og planlægger emission 

Mere fra MedWatch

Lundbeck sætter ekstra skub i arbejdet med potentiel vækstmotor

Lundbeck skruer forud for en amerikansk ansøgning senere på året nu op for forberedelserne med brexpiprazol som behandling af vredesudbrud hos Alzheimers-patienter. Det sker, efter at midlet tidligere på sommeren har vist positive resultater i et fase 3-studie.

Læs alt om Lundbecks kvartalsregnskab

Lundbeck kommer ud af andet kvartal med en prangende økonomi, men et fejlet studie med Vyepti i Kina løber med opmærksomheden hos investorerne. Medicinalselskabet er endnu engang blevet sagsøgt i USA.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier