MedWatch

Bioporto sikrer finansiering og planlægger emission

Fire investorer har tilbudt det danske diagnostik-firma Bioporto at låne selskabet et millionbeløb, der skal dække de fortfristede låneforpligtelser.

Bioporto har skaffet sig kortsigtet finansiering, der ventes at række frem til september 2013. Oveni har selskabet planer om at gennemføre en aktieemission i årets tredje kvartal for at sikre den fremtidige drift.

I første omgang har Bioporto aftalt at låne 9 mio. kr. fra fire af sine aktionærer.

"Lånebetingelserne og aftaler om sikkerhedsstillelse er under forhandling med henblik på at kunne indgå endelig låneaftale inden for en kort tidshorisont," fortæller Bioporto i en meddelelse fredag.

Derudover har selskabet begyndt arbejdet med at forberede en emission, så der kan blive tilført yderligere kapital i tredje kvartal.

"Bioporto vil offentliggøre de nærmere vilkår for fortegningsemissionen, så snart disse er endeligt besluttet i bestyrelsen," lyder det i meddelelsen.

 BioPorto klør på for at sikre selskabet

 BioPorto: Kapital skal dække tre år

 BioPorto skal rejse millioner og finde ny formand  

Mere fra MedWatch

Eli Lilly får forlomme til fedmehåb hos FDA

Med en fast track status får medicinalselskabet Eli Lilly sænket behandlingstiden for sin registreringsansøgning hos FDA af lægemiddelhåbet Tirzepatid til omtrent seks måneder fra de normale ca. 10 måneder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier