MedWatch

Eli Lilly på vej med nyt om Victoza-rival

Den amerikanske Novo Nordisk-konkurrent tager tilløb til at fremlægge data for selskabets diabetesmiddel, der er samme klasse som Victoza.

Foto: Eli Lilly

Novo Nordisks store amerikanske rival Eli Lilly bruger den amerikanske diabetesforenings årskongres, der forløber fra d. 21. til 25. juni, til at fremlægge vigtigt nyt fra studier af to nye lægemiddelhåb til behandling af diabetes.

Eli Lilly oplyser i en meddelelse, at det vil fremlægge data for effekt og sikkerhed fra fase tre studier af Dulaglutid, der er et lægemiddel i samme klasse som Novos Victoza. Dulaglautid skal dog kun tages en gang ugentligt, mens Victoza er til indtagelse en gang dagligt.

Eli Lilly vil desuden præsentere yderligere data fra de mellemste fase 2 studier med et nyt langtidsvirkende insulin, kaldet Ly2605541.

Se Eli Lillys pressemeddelelse her.

 Sanofi opruster på diabetes-fronten 

 Fulgte du med i medicinalverdenen i maj? 

 Diabetes og kræftsamarbejder kan redde Eli Lilly fra patentkløft 

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier