MedWatch

Eli Lilly på vej med nyt om Victoza-rival

Den amerikanske Novo Nordisk-konkurrent tager tilløb til at fremlægge data for selskabets diabetesmiddel, der er samme klasse som Victoza.

Foto: Eli Lilly

Novo Nordisks store amerikanske rival Eli Lilly bruger den amerikanske diabetesforenings årskongres, der forløber fra d. 21. til 25. juni, til at fremlægge vigtigt nyt fra studier af to nye lægemiddelhåb til behandling af diabetes.

Eli Lilly oplyser i en meddelelse, at det vil fremlægge data for effekt og sikkerhed fra fase tre studier af Dulaglutid, der er et lægemiddel i samme klasse som Novos Victoza. Dulaglautid skal dog kun tages en gang ugentligt, mens Victoza er til indtagelse en gang dagligt.

Eli Lilly vil desuden præsentere yderligere data fra de mellemste fase 2 studier med et nyt langtidsvirkende insulin, kaldet Ly2605541.

Se Eli Lillys pressemeddelelse her.

 Sanofi opruster på diabetes-fronten 

 Fulgte du med i medicinalverdenen i maj? 

 Diabetes og kræftsamarbejder kan redde Eli Lilly fra patentkløft 

Mere fra MedWatch

Sanofi vil kun købe Horizon kontant

Både Amgen, Johnson & Johnson og Sanofi bejler til et opkøb af amerikanske Horizon Therapeutics, der markedsfører øjenmidlet Tepezza, som er udviklet af Genmab.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier