MedWatch

Her er de bedste direktører i C20

I en rundspørge blandt fremtrædende headhuntere, investorer og ledelseseksperter, hvor topcheferne fra C20 vurderes, ligger life science helt i top.

Foto: Colourbox

Han har prøvet det før, Lars Rebien Sørensen. At ligge i top i en direktørrating. Nu gør han det igen. I en rundspørge blandt fremtrædende headhuntere, investorer og ledelseseksperter foretaget af Berlingske Business, er det således Novo Nordisks øverste chef, der topper vurderingen af C20-direktørerne i kriseårene, foran Coloplasts Lars Rasmussen.

"Lars Rebien og Lars Rasmussen er i selskaber, hvor der har været meget høj vækst. De har formået at drive virksomhederne godt, men har også haft meget medvind af strukturelle tendenser. De har erobret markedsandele, fordi de har taget en række rigtige beslutninger for, hvordan deres produktportefølje skal sættes sammen," siger aktiestrateg Michael Drøscher Jørgensen fra Nykredit Markets, til Berlingske Business.

Noget længere nede af listen finder man Willam Demants topchef gennem 15 år, Niels Jacobsen. Det skyldes, at han deler vandende: Her er især investorerne mest negative, mens headhunterne uddeler mere positive karakterer til høreapparatchefen.

Se life science-chefernes placering på listen her, hvor gennemsnitskarakteren på en skala fra 1-10 ses i parantes:

1. Lars Rebien Sørensen, Novo Nordisk (9,27)

2. Lars Rasmussen, Coloplast (9,09)

7. Peder Holk Nielsen, Novozymes (8,27)

9. Lars Viksmoen, GN ReSound (8,00)

14. Ulf Wiinberg, Lundbeck (7,10)

15. Niels Jacobsen, William Demant (6,91)

 Lars Rebien i top i direktørrating

 Coloplasts bestyrelsesformand den bedste i Danmark 

Mere fra MedWatch

Genmab-partner trækker sig fra samarbejde

Abbvie ønsker ikke længere at udvikle en fælles kræftkandidat med Genmab, men biotekselskabet skal stadig betale royalites af et eventuelt fremtidigt salg ved kommercialisering.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier