MedWatch

Her er de bedste direktører i C20

I en rundspørge blandt fremtrædende headhuntere, investorer og ledelseseksperter, hvor topcheferne fra C20 vurderes, ligger life science helt i top.

Foto: Colourbox

Han har prøvet det før, Lars Rebien Sørensen. At ligge i top i en direktørrating. Nu gør han det igen. I en rundspørge blandt fremtrædende headhuntere, investorer og ledelseseksperter foretaget af Berlingske Business, er det således Novo Nordisks øverste chef, der topper vurderingen af C20-direktørerne i kriseårene, foran Coloplasts Lars Rasmussen.

"Lars Rebien og Lars Rasmussen er i selskaber, hvor der har været meget høj vækst. De har formået at drive virksomhederne godt, men har også haft meget medvind af strukturelle tendenser. De har erobret markedsandele, fordi de har taget en række rigtige beslutninger for, hvordan deres produktportefølje skal sættes sammen," siger aktiestrateg Michael Drøscher Jørgensen fra Nykredit Markets, til Berlingske Business.

Noget længere nede af listen finder man Willam Demants topchef gennem 15 år, Niels Jacobsen. Det skyldes, at han deler vandende: Her er især investorerne mest negative, mens headhunterne uddeler mere positive karakterer til høreapparatchefen.

Se life science-chefernes placering på listen her, hvor gennemsnitskarakteren på en skala fra 1-10 ses i parantes:

1. Lars Rebien Sørensen, Novo Nordisk (9,27)

2. Lars Rasmussen, Coloplast (9,09)

7. Peder Holk Nielsen, Novozymes (8,27)

9. Lars Viksmoen, GN ReSound (8,00)

14. Ulf Wiinberg, Lundbeck (7,10)

15. Niels Jacobsen, William Demant (6,91)

 Lars Rebien i top i direktørrating

 Coloplasts bestyrelsesformand den bedste i Danmark 

Mere fra MedWatch

CHMP anbefaler coronapille fra Pfizer

Pfizer har fået en positiv anbefaling fra CHMP, der anbefaler at tabletbehandlingen Paxlovid godkendes til behandling af covid-19. I Danmark er midlet dog allerede taget i brug.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier